Op til 60% rabat!

Vælg frit fra hele butikken - ALLE PRODUKTER INKLUDERET I BULKRABATET

Wayfarer solbriller

Wayfarer solbriller er det klassiske stykke, der aldrig går ud af mode. Denne type solbriller er den mest populære gennem alle tider. Hvorfor? Simpelthen på grund af ikonisk effekt - wayfareren er et symbol på succes, luksus og berømthedsstatus.

Vejfarerstilen er kendetegnet ved det unikke design, der tidligere var lidt anderledes end den moderne version. Faktisk er den moderne ramme og stil i dag den øverste unikhed, der gør den farfar det primære valg for mennesker i alle samfundslag. Wayfarer solbriller du finder i vores online butik er ikke kun sort, vi har en masse farver, materialer og linser at vælge imellem. Wayfarer-solbriller beskytter dig mod de skadelige solstråler og er venlige at bruge til dem med allergi. Vidste du, at rejsemanden er lavet i et stykke? De er, og faktisk er det en meget afstemt italiensk teknik. Vintage wayfarers kan sælges for store mængder penge på eBay.

Brillz Wayfarer solbriller er specielt designet til os, CE-godkendt og nikkelfri. Med en perfekt pasform kan du bruge disse solbriller i alle mulige miljøer og stilarter. Vejfareren er så ægte, at de passer ind i rejser, stranden og endda et bryllup - gå Brillz i 1-2-3 og vær en del af Brillz Revolution!

Solbriller