Op til 60% rabat!

Vælg frit fra hele butikken - ALLE PRODUKTER INKLUDERET I BULKRABATET

Sport solbriller

Sports solbriller er et vigtigt tilbehør i sport. Årsagen til dette er, hvor vigtigt vores øjne er for optimal ydelse. Dette er ikke kun gyldigt for fagfolk, men også amatører og endda ley mand. Vores øjne har receptorer, der oversætter elektromagnetisk stråling til farver, former og bevægelser på bare et par sekunder. Og i forskellige sportsgrene (hvis ikke alle af dem) er en af ​​disse faktorer til stede. Hvis øjnene ikke fungerer optimalt, kan dette påvirke ydelsen. Som vi alle ved inden for sportspræstation er alt!

I golf kan evnen til at se vigtige detaljer i marken blive påvirket af noget så naturligt som sollys. Med et par polaroid solbriller af høj kvalitet kan præcisionen være højere og chancerne for at vinde. Eller forestil dig en Champions League-kamp, ​​hvor målmand kan ikke se fodbolden - vil ikke ske med et par cool sportssolbriller! I sportsgrene som tennis eller baseball kan et af holdene have en fordel, simpelthen på grund af solen, og det er i sidste ende forskellen mellem en sejr og en løs.

Vi ser ofte solbriller brugt i sportsgrene som:

  • Løb.
  • Stå på ski.
  • Fodbold.
  • Baseball.
  • Golf.
  • Sejlads.

Ovenstående sportsgrene har typisk brug for et godt syn og opmærksomhed for at få succes, og et par solbriller kan være vigtigt for at optimere ydelsen.

Forskellige typer linser

Især inden for sport er linsernes farve vigtig. Gul linser bruges til overskyet vejr. Brun og mørk linser bruges, når solen sidder højt på himlen. Du kan finde et stort udvalg af sports solbriller i vores butik.

Solbriller