Op til 60% rabat!

Vælg frit fra hele butikken - ALLE PRODUKTER INKLUDERET I BULKRABATET

Forretningsaftale

Planlægger du en begivenhed, sommerdel til dine medarbejdere, eller måske en lille gave, en festival eller andet? I alle tilfælde kan vi give dig lave omkostninger, solbriller i høj kvalitet, så du kan overraske dine elskede medarbejdere med stil. Hvis du vil købe større mængder, vil det helt sikkert betale sig at gøre det online, da begge priser er lavere, mens lagerbeholdningen normalt er større end hvad det ville være i en almindelig brillebutik.

Høj kvalitet og lave priser

Hvis du vil købe solbriller til medarbejdere i en virksomhed eller andre grunde til at købe større mængder, vil du sandsynligvis have både høj kvalitet til en lav pris. Det er præcis, hvad du kan være sikker på, hvis du handler solbriller til en online-forretning - da en online butik ikke har personale, administration og andre udgifter, som en typisk fysisk butik skulle have. Det betyder, at priserne presses til det laveste uden nødvendigvis at gå på kompromis med kvaliteten. Solbrillerne er mere end sandsynligt af bedre kvalitet sammenlignet med dem, du køber i mange fysiske butikker!

Solbriller til virksomhedsansatte

Har du nogensinde haft en trang til at vise dine medarbejdere, at du værdsætter dem? Du er ikke alene. At give gaver til rygraden i en virksomhed er ganske almindeligt, selvom det er ikke obligatorisk. Et nyt sæt solbriller vil helt sikkert være en værdsat lille gave. Den største grund til at købe billige solbriller til en virksomhed er hovedrabatten. Hvis du vil købe solbriller til et stort antal ansatte, er du naturligvis afhængig af at skubbe prisen noget.

Få virksomheder har råd til at købe solbriller til ”normale priser” for 100 ansatte. Hvis du køber billige solbriller og giver som en gave, udløser det ikke nogen skattepligtig fordel for medarbejderen. Kvaliteten behøver heller ikke være lavere, selvom solbrillerne er billige.

Dette er som i modeverdenen for mærket tøj - dyre og etablerede mærker koster ofte meget mere simpelthen fordi de har det "rigtige" logo trykt på produktet. Brillz er på den anden side et brand, der er fokuseret på kundebogen - vi går ikke på kompromis med kvaliteten!

Kontakt os for B2B

Udfyld formularen, så kontakter vi så hurtigt som muligt.

Solbriller