Op til 60% rabat!

Vælg frit fra hele butikken - ALLE PRODUKTER INKLUDERET I BULKRABATET

Fakta om solbriller

Solbriller er det ultimative tilbehør, der passer til alle typer stilarter, enten afslappet, sport, forretning eller trendy pasform. Mænd dette er ikke den eneste grund til, at solbriller er en vigtig del af vores liv.

Beskyt dine øjne med solbriller

Solbriller bruges primært som øjenbeskyttelse. UV-stråling og en lys sol er ikke kun ubehagelige, men kan også skade øjnene på flere måder. Typiske øjensygdomme, der kan være årsag, er sollyset grå stær, sne blindhed og flere typer kræft. I Europa anbefalingen er, at solbrillerne filtrerer mindst 95% af UVA- og UVB-stråling. Dette er en indikator, der viser, hvor skadeligt det kan være at blive i solen i længere perioder uden solbriller for at beskytte øjnene.

Solbriller i en premodern kontekst.

Inuit solbriller
Seje solbriller?

Behovet for at beskytte øjnene har eksisteret i lang tid, allerede før vi vidste om de medicinske konsekvenser af ikke at bruge solbriller. Forløbere til solbriller inkluderer sne briller lavet af træ, hvalross elfenben, karibu gevir, ben eller endda havgræs, brugt af inuitbestanden i Nordamerika og Grønland. Et andet eksempel er farvet glas blandet med kvarter som arkæologer tilskriver 11th århundrede Kina.

Solbriller bliver en modeerklæring

Solbriller er en af ​​de sejeste modeudtalelser, du kan bære som tilbehør. film stars var de første til at popularisere solbriller i de tidlige 1920'ere, og nogensinde har tendensen hængende i alle forskellige lande og kulturer rundt om i verden. I dag kan det virke utænkeligt for mange mennesker, der ikke bruger deres solbriller, selv indendørs eller efter at solen er gået ned.

Den første type solbriller til virkelig at sætte tendensen var Wayfarer stil. Dette blev et modeikon udviklet af Bausch og Lombvia deres datterselskab Ray-Ban. Wayfarers ramte markedet i 1950'erne og har ikke ændret sig meget siden da. Faktisk har vi en flok af dem i vores butik, der bruger de originale farfarer som inspiration.

Aviator solbriller - tidløs mode

Aviator solbriller er også værd at nævne, fordi denne type sandsynligvis er lige så populær, og det grundlæggende design heller ikke har ændret sig meget. Årsagen til dette er, at fremragende design ikke farves efter tid, og hvorfor ændre en vindende opskrift? De populære luftfartøjer har også en praktisk brug professionelt blandt virkelige piloter, og de var designet til dette (også af Bausch og Lomb) til netop denne brug i det amerikanske luftvåben. Nærheden til dette miljø afgjort sandsynligvis med en bredere tilstedeværelse i det offentlige sind gennem filmindustrien og især Top Gun (med Tom cruise som hoved skuespiller), en af ​​de mest populære film gennem tidene.

Det er ikke kun filmen stars der baner vej for nye trends. De rige og lige så berømte siger også. Lad os bruge store solbriller som eksempel, der blev populære på grund af Jacqueline Kennedy Onassis, der brugte dem til ikke at blive bemærket, men snarere tværtimod. Solbriller er især elsket af berømtheder, fordi de skjuler dele af ansigtet noget, der kan gøre det sværere at blive genkendt af skøre fans. Oversized solbriller er seje solbriller, og vi har forskellige farver og design på lager. Også brugt til at minimere andre funktioner og bruges populært af personer, der synes, at deres næse er for stor, som et eksempel.

Det ultimative Rock Star-tilbehør

Det ville være fair at sige, at antallet af kølige solbriller svarer til mængden af ​​berømtheder i verden til enhver tid. Klippe stars og kunstnere i alle genrer, sætter mere end ofte nye trends med solbriller, der bliver en integreret del af selve billedet. Lad os tage John Lennon som et eksempel med hans ikoniske runde solbriller. Varianter af disse er lige så moderne og trendy i dag, som de var for XNUMX år siden. Film som klassikeren hele tiden Blues Brothers gjorde også sin retfærdige andel af trendsættende. I dag kender vi næppe øjenfarven hos nogle stars, ligesom Snoop Dog - du får ikke se hans øjne ofte!

Solbriller til enhver lejlighed

Nogle (eller alle) mennesker kan lide at se moderigtigt ud, i en eller anden form, og de fleste trendy fashionistaer har mindst et par solbriller til rådighed på et givet tidspunkt og opdaterer deres rack, når trends ændres. Solbriller til sport har en brug, der er vigtig for mange, mænd, at solbrillerne ikke nødvendigvis ser cool ud på restauranten. Nogle stilarter er også forbundet med visse subkulturer, f.eks. Wayfarer solbriller er typisk brugt på stranden eller ombord på en sejlbåd indstillet til ukendte havne. Et sport sommerantøj er ikke komplet, før solbrillerne er til stede!

Beskyttelse

Linsen (eller glasset) i solbriller findes i forskellige materialer, former og farver. Det vigtigste for dig er at bruge solbriller, der giver dig den beskyttelse, du er lovet. Komplikationer forårsaget af solskader bør ikke tages let, da denne type skader kan forårsage permanent, alvorlig skade.

Materialer

Materialet er også vigtigt. Hvis du kan lide det udendørs, som vandre eller sejle, har du sandsynligvis solbriller hele tiden. Det er en grund til at kontrollere dine solbriller for nikkel eller andre allergiinducerende materialer. Heldigvis, alle solbriller du finder her fra Brillz er fri for nikkel. Endvidere skal solbrillerne være lavet af lettere materialer, så de ikke føles tunge, og vælg et par, der er behagelige. Solbriller lavet af dårlige materialer ændrer ofte deres form hurtigt og glider således fra næsen (ja, det er irriterende).

Okay, så nu har du et crashkursus i solbriller, men hold op med at spilde dine dyrebare øjne på skærmen - nu er det tid til at tjekke butikken, få dig nogle solbriller og hygge udendørs!

Solbriller